Sisäilmaoireita? Kosteusvaurio? Hometta?

Ei hätää. Ota yhteyttä, niin hoidetaan asiat kuntoon!

Ongelmat sisäilmassa on tärkeää kartoittaa

Sisäilman laatuun vaikuttavat oleellisesti asiat, jotka ovat yhteydessä sisäilmaan mm. kiinteistön rakenteet, ilmanvaihdon toiminta, rakennusmateriaalit, lämpö- ja kosteusolosuhteet. Samat asiat vaikuttavat myös kiinteistön käytettävyyteen ja arvon säilymiseen.

Olemme erikoistuneet kiinteistöjen sisäilmaongelmien sekä kosteus- ja homevaurioiden selvittämiseen. On kyseessä sitten iso toimistokiinteistö, teollisuuskiinteistö, koulu, rivitalo, omakotitalo tai yksi huone, selvitämme sisäilmaa heikentävät vauriot ja annamme suositukset jatkotoimenpiteistä.

Meidän on helppo tulla paikan päälle

Toimimme pääasiassa Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen sekä Uudenmaan alueella.

Milloin tarvitaan tutkimuksia?

Vaivaako jatkuva yskä, päänsärky, nuha, silmien ärsytys, huimaus, krooninen väsymys tai joku muu selittämätön oire? Kun rakennuksen käyttäjillä on lisääntynyttä oireilua, on syytä miettiä sisäilman tutkimista. Huonolaatuinen sisäilma on terveysriski.
Usein oireilu aiheutuu usean eri tekijän yhteisvaikutuksista. On tärkeää ja kustannustehokasta, että kaikki tekijät selvitetään kerralla. Kun korjataan, korjataan asiat oikealla tavalla ja kerralla kuntoon. Terveellisessä sisäilmassa viihdymme hyvin! Mikäli sisäilmassa tuntuu selviä hajuja tai haju tarttuu vaatteisiin, on syytä selvittää hajun aiheuttaja!

Asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista palvelua

Sisäilmari Oy on vuonna 2013 perustettu sisäilmaongelmien konsultointiin ja rakennusten kunnon tutkimiseen erikoistunut yritys. Alkujaan yrityksen toiminta tapahtui Lohjalta käsin, rakennusterveysasiantuntija Tatu Keinäsen johdolla. Neljän toimintavuoden jälkeen vetovastuun yrityksestä ottivat Carita Larjovuori ja Timo Uotila, jolloin myös Sisäilmarin kotipaikka vaihtui Hämeenlinnaan.

Sisäilmaongelmien selvittämiseksi ei ole olemassa yhtä ainoaa ratkaisua, sillä jokainen kohde on oma kokonaisuutensa. Meidän tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme siten, että lopputuloksena olisi paremmat sisäilman olosuhteet kotona, työpaikalla tai koulussa. Kuljemme tarvittaessa asiakkaidemme rinnalla aina ensimmäisistä havainnoista korjausten laadunvarmistukseen saakka.

Sisäilmaongelmiin liittyvien, mieltä askarruttavien kysymysten kanssa ei kannata jäädä yksin. Meillä sähköposteihin ja puheluihin vastaa Carita tai Timo. Ei automaatti, puhelinvaihde tai tutkimusten ulkopuolinen henkilö. Meille on myös tärkeää asiakkaidemme yksityisyys – harva haluaa koko naapuruston tietävän mahdollisista home-epäilyistä. Tästä syystä autoissamme tai työvaatteissamme ei ole mainostekstejä tai yrityksen nimeä.

Tutkimuksissa käytämme Asumisterveysasetuksen mukaisia menetelmiä ja Eviran hyväksymiä laboratorioita. Mittalaitteidemme toiminta tarkastetaan aina ennen jokaista käyttökertaa säännöllisten kalibrointien lisäksi. Sisäilmaongelmien tutkimusmenetelmät ja mittalaitteet kehittyvät jatkuvasti ja siksi haluamme kehittää ammattitaitoamme säännöllisillä koulutuksilla. Haluamme myös tukea osaltamme laitekehitystä valitsemalla käyttöömme mahdollisuuksien mukaan kotimaisen kehitystyön tuotoksia. Tutkimustulokset ja -havainnot raportoimme aina kirjallisesti.

Uskomme, että intohimo ja kiinnostus työtämme kohtaan välittyy myös asiakkaillemme.

Sisäilmarilla on VastuuGroupin Luotettava Kumppani sertifikaatti.
Copyright © Sisäilmari 2018 | Sisäilmari: puh. 044 977 9559, email: toimisto(at)sisailmari.fi