Sisäilmarin ilmanvaihtotuotteet

Sisäilman parantaminen helposti ja vaivattomasti

Sisäilmari panostaa sisäilmaan

Tuntuuko sisäilma tunkkaiselta? Onko korvausilman saanti kodissasi puutteellista? Aiheuttaako korvausilmaventtiilit vedon tunnetta? Onko olo väsynyt?

Painovoimaisen ja koneellisen poistoilmanvaihtojärjestelmän parantaminen ei vaadi suurta remonttia eikä kallista investointia. Sisäilmarin™ suosittelemat Mobair- ja Lossnay-ilmanvaihtotuotteet ovat nykyaikaisia ja kustannustehokkaita vaihtoehtoja sisäilman parantamiseen.

Ilmanvaihdon ja sisäilman parantaminen suunnitellaan aina kohdekohtaisesti, jotta käyttäjien tarpeet, rakennuksen painesuhteet sekä käytössä oleva ilmanvaihtojärjestelmä tulevat huomioiduksi.

Mitsubishi Electric Lossnay

Lossnay-laitteet toimivat huonekohtaisina tulo-poistoilmanvaihtolaitteina esimerkiksi kohteissa, joissa vähäisen paine-eron vuoksi ilmanvaihdon toimintaa on vaikea muuten parantaa.

Lossnay-laitteet on varustettu lämmöntalteenotolla, jolloin niiden käyttö on myös energiatehokasta.

Mobair

Suomessa valmistettujen Mobair-tuloilmapäätelaitteiden ansiosta korvausilmaa kulkeutuu sisätiloihin hallitusti ja vedottomasti, suodatettuna katu- ja siitepölyistä.

Lataa esitteemme tästä!
Sisäilman ja ilmanvaihdon parantaminen on tärkeää. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin löydämme yhdessä sinulle parhaan ratkaisun.
Copyright © Sisäilmari 2018 | Sisäilmari: puh. 044 977 9559, email: toimisto(at)sisailmari.fi